Print

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Χαράτσι ΔΕΥΑΧ...

Με τις γνωστές ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ αλχημείες και στρεψοδικίες η διοίκηση της ΔΕΥΑΧ με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε σε αναπροσαρμογή στα χαράτσια νερού και αποχέτευσης, ιδιαιτέρως για τους δήμους Ομηρούπολης και Αγίου Μηνά.

Με το πρόσχημα της ίσης αντιμετώπισης των πολιτών, καταργεί τη μειωμένη τιμολογιακή πολιτική για ΑΜΕΑ, φτωχές οικογένειες κλπ και την περιορίζει μόνο στους πολύτεκνους, γιατί έτσι προβλέπει ο νόμος, λες και ο νόμος θα δώσει δουλειά στους εκατοντάδες ανέργους της Χίου, θα απαλύνει τη φτώχεια στη συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών του νησιού ή τα ΑΜΕΑ ζουν στον πλούτο και στη χλιδή.
Εκτός αυτού η Πασοκική διοίκηση με γαλάζιες ανταύγειες, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στο ΔΣ της ΔΕΥΑΧ προχώρησε σε χρέωση νερού και αποχέτευσης ανά τετραγωνικό μέτρο , ώστε το σύστημα να είναι πιο δίκαιο. Φαινομενικά έτσι δείχνουν τα πράγματα για έναν μη υποψιασμένο στο βίο και Πολιτεία της διγλωσσίας του ΠΑΣΟΚ και γενικότερα του δικομματισμού.
Στην πράξη όμως στην Ομηρούπολη και στον Αγ. Μηνά, και για παράδειγμα στο Βροντάδο, ένα σπίτι 100 τμ, που θα πλήρωνε 90 ευρώ λόγω της διοίκησης του κ. Μαλαφή που είχε τριπλασιάσει τα τέλη σύνδεσης αποχέτευσης, τώρα θα πληρώνει με τα τετραγωνικά 120 ευρώ όπως είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι ιθύνοντες του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ.
Να λοιπόν πώς το ΠΑΣΟΚ έρχεται να συνεχίσει και να διευρύνει την αντιλαϊκή πολιτική των αιρετών της ΝΔ με νέα χαράτσια σε βάρος του λαού και μάλιστα με το προσδιοριστικό στο καταστατικό της ΔΕΥΑΧ ότι έχει και κοινωφελή χαρακτήρα, προφανώς κατ’ εικόνα και ομοίωση της κυβέρνησής τους , που έχει ρημάξει την Ελλάδα.
Να που δυστυχώς για άλλη μια φορά δικαιώνεται η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, που είχε καταγγείλει αυτού του τύπου τις εταιρείες, που λειτουργούν με τα ιδιωτικοοικονομικά –καπιταλιστικά δηλαδή- κριτήρια και χαρατσώνουν βίαια τους δημότες μας, που αποδεικνύουν ότι ο νόμος Καλλικράτης και η Τοπική διοίκηση που δημιούργησε, πάνε χέρι χέρι με τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα της σκληρής και ανελέητης Λιτότητας σε βάρος του λαού.
Το συμπέρασμα είναι ότι αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί στην πράξη με απειθαρχία και ανυπακοή. Οι δημότες που δεν μπορούν να πληρώσουν, τα ΑΜΕΑ, οι άνεργοι, τα σχολεία , ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!!!!


ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ !!!
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου