Print

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Για το ρέμα της Αγ. Ειρήνης στην περιοχή Ταμπάκικα

Κύριε αντιδήμαρχε,
 
Μετά από πρόσκληση κατοίκων της περιοχής των Ταμπάκικων και συγκεκριμένα στο ρέμα της Αγίας Ειρήνης, διαπίστωσα ότι στην εκβολή του ρέματος και για μήκος περίπου 50 μέτρων έχει δημιουργηθεί μια ανοιχτή χαβούζα με ό,τι αυτό σημαίνει για την υγεία των κατοίκων και για το περιβάλλον.
Με δεδομένες τις προσχώσεις του ρέματος εγκυμονούν κίνδυνοι σε περίπτωση βροχοπτώσεων να λειτουργήσουν ως φράγμα και να έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.
Οι παρακείμενοι αγωγοί, υπόνομοι και φρεάτια της ΔΕΥΑΧ, κατά τη γνώμη μας έχουν συμβάλλει καθοριστικά σε αυτή την κατάσταση δείχνοντας τις κοινές ευθύνες του Δήμου και της Εταιρείας.
Επειδή έχετε επισκεφτεί εξ όσων γνωρίζω  το χώρο, θα συμφωνήσετε ότι ο ρόλος σας δεν είναι διακοσμητικός και επομένως απορώ , ¨γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν ψηφιστεί τα απαραίτητα έργα συνδυαστικά με τη ΔΕΥΑΧ, που θα έλυναν αυτό το καρκίνωμα στην πύλη σχεδόν της πόλης.
Ζητάμε ως Λαϊκή Συσπείρωση άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες εκείνες οι ενέργειες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, που  έχει  τις επιστημονικές και τις τεχνικές δυνατότητες να δράσει αποτελεσματικά και τη ΔΕΥΑΧ, που θα αποκαθιστούν την κατάσταση σε επίπεδα μιας πολιτισμένης χώρας.
Τέλος ζητάμε το θέμα να τεθεί στο δημοτικό Συμβούλιο, αφού προσκληθούν και οι κάτοικοι της περιοχής, ώστε να δούμε συνολικότερες παρεμβάσεις , που θα φορούν και το συγκεκριμένο θέμα και γενικότερα την αναβάθμιση της περιοχής.
Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου