Print

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου και δήμων

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η συγκυβέρνηση βγάζει μαζικά στο σφυρί  δεκάδες αεροδρόμια σε ολόκληρη τη χώρα, τα οποία  ομαδοποίησε με κριτήρια τη διακίνηση επιβατών, την κερδοφορία και τη γεωγραφική θέση.
Για να προχωρήσει μάλιστα το έργο της φαίνεται ότι προχωρά στην αναστολή λειτουργίας τους. Ανάμεσα σ’ αυτά είναι και τα αεροδρόμια της Χίου , Σάμου , της Μυτιλήνης, Ικαρίας και Λήμνου. Δείχνει έτσι για πολλοστή φορά το πόσο ενδιαφέρεται για τα ακριτικά νησιά μας.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία ξεπουλούν ό,τι απέμεινε όρθιο σ’ αυτόν τον τόπο με άμεσες επιπτώσεις στη ζωή των κατοίκων, στις μετακινήσεις τόσο των ίδιων και των επισκεπτών των νησιών μας,  όσο και των βασικών ειδών διαβίωσης.Τραγικότερη θα γίνει η κατάσταση των ασθενών που πρέπει επειγόντως να νοσηλευτούν στην Αθήνα.
Ειδικά τώρα τους Χειμωνιάτικους μήνες θα ζήσουμε μαύρες μέρες αν τελικά  επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και υλοποιηθεί  αυτή η απόφαση. 
Πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε. Συνδικάτα, μαζικοί φορείς, Δήμοι , Περιφέρεια.
Τώρα να απαιτήσουμε: Να μη κλείσει και να μην ιδιωτικοποιηθεί κανένα αεροδρόμιο, να δημιουργηθεί δημόσιος φορέας αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που θα εξασφαλίζει ασφαλή και φτηνή μετακίνηση, όλο το χρόνο, ανθρώπων και εμπορευμάτων. 
Τώρα να δημιουργηθεί μια παλλαϊκή συμμαχία όλων των κολασμένων της περιφέρειας και της χώρας μας που θα αποτρέψει αυτά τα σχέδια  και γενικότερα της αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης  και της ΕΕ, καθιστώντας το λαό που παράγει τον πλούτο νοικοκύρη στον τόπο του.

ΟΛΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου