Print

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Πλασιέ των συμφερόντων της DIGEA αυτή τη φορά ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή Χίου

Χωρίς ντροπή η δημοτική αρχή και ο ίδιος ο Δήμαρχος, αποφάσισαν στην Οικονομική Επιτροπή να παραδώσουν στην εταιρεία ψηφιακού σήματος DIGEA όλους τους υποσταθμούς του Δήμου σε όλο το νησί  ΔΩΡΕΑΝ, παρά το γεγονός ότι στο δημοτικό συμβούλιο είχε παρθεί απόφαση που σημείωνε ότι η οικονομική επιτροπή θα όριζε το τίμημα ενοικίασης.


Με  δικαιολογίες των υπεύθυνων της δημοτικής υπηρεσίας και του δημάρχου, ότι ο δήμος απαλλάσσεται από τη συντήρησή τους που κόστιζε 28000 ευρώ, απέφυγαν να τοποθετηθούν για την ταμπακέρα , που είναι ότι μιλάμε για μια εταιρεία ψηφιακού σήματος μονοπωλιακού χαρακτήρα, με μετόχους τύπου Μπόμπολα, Αλαφούζου και λοιπών μεγιστάνων του πλούτου, οι οποίοι κερδοφορούν ασύστολα σε συχνότητες και σήμα, που θα έπρεπε να αποτελεί δημόσιο αγαθό.

Ο δήμαρχος όμως και οι σύμβουλοί του, ως πολιτικό προσωπικό του κεφαλαίου, ζημίωσαν για άλλη μια φορά το δήμο και αρνήθηκαν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, που ζήτησε το κατώτατο ενοίκιο να είναι 1000-1500 ευρώ το μήνα, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια ακόμα και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ζητούσε να οριστεί τίμημα.

Να ποιοι είναι οι πετυχημένοι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ . Να γιατί όλοι και όλες που κάνουν πασαρέλα λόγω προεκλογικής περιόδου, πουλώντας ανεξαρτιλικια  ή αριστεριλίκια κρίνονται όχι με το τι δηλώνουν, αλλά με τι  πράττουν κάθε φορά απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα .

Να γιατί χρειάζεται ο λαός μας να τους μαυρίσει στις επικείμενες τοπικές εκλογές  ενισχύοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση τη μόνη δύναμη που μπορεί να μετατρέψει το δήμο σε μετερίζι αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές  πολιτικές δεξιών, κεντροδεξιών, κεντροαριστερών ή «αριστερών» κυβερνήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου