Print

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζει ακάθεκτος να ασχημονεί ο κ. της CHIOS PRESS...



Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν…

Συνεχίζει την επίθεσή του ο κ. Μήτσουρας, αυτογελοιοποιούμενος, ενάντια στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ Μάρκο Σκούφαλο, κατηγορώντας τον γιατί ζήτησε την οικονομική αποζημίωση της δικηγόρου του από το Δήμο, για τη μήνυση που ο ίδιος του κατέθεσε!
Ο Μάρκος Σκούφαλος καταμηνύθηκε από τον κ. Μήτσουρα για πολιτική του τοποθέτηση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου και όχι για προσωπικούς λόγους, για να το καταλάβει αν μπορεί,  όχι για τα χωράφια τους!  Σε τέτοιες περιπτώσεις οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που διώκονται ποινικά καλύπτονται νομικά από το Δήμο όπως κατ’ επανάληψη έχει γίνει στο παρελθόν, τόσο με το νυν Δήμαρχο, όσο και με σειρά πρώην δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους κατά το παρόν και παρελθόν!
Γιατί ο κ. Μήτσουρας επιλεκτικά λοιπόν στέκεται στη νομική κάλυψη του Μ. Σκούφαλου από το Δήμο και μάλιστα λίγους μήνες πριν τις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές και ευρωεκλογές; Πού το πάει;
Τι νόμιζε,  ότι με την ψευδή  μήνυση που ο ίδιος έκανε, ο Μάρκος Σκούφαλος θα έμενε χωρίς νομική κάλυψη ή ότι θα κάλυπτε με δικά του έξοδα τις  άδικες και υποβολιμαίες επιθέσεις του, ενώ το υπόβαθρό τους ήταν πολιτικό εξ αιτίας της θέσης του ως δημοτικού συμβούλου; Έχει καταλάβει ότι σύσσωμη η κοινωνία του χιώτικου λαού μέσα από τους φορείς της ,ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας, είναι  στο πλευρό  του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και ότι είναι θλιβερά μόνος του ίσως με ελάχιστους  υψηλά ιστάμενους πληροφοριοδότες με πολιτική κάλυψη συντροφιά;
Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις είναι τόσο ανυπόστατες και εκ του πονηρού όσο ανυπόστατη ήταν και η τελευταία μήνυση του κ. Μήτσουρα που πήρε το δρόμο του αρχείου από την κα Εισαγγελέα της Χίου και για την οποία δεν τολμά να πει κουβέντα!
Ας καταλάβει ο κ. Μήτσουρας ότι το κύρος και την ηθική των κομμουνιστών έχουν προσπαθήσει να τα πλήξουν αντίπαλοί μας πολύ καλύτεροι από την αφεντιά του, χωρίς αποτέλεσμα.
Δεν μας τρομοκρατεί ούτε και μας πτοεί. Το μόνο που καταφέρνει με την τακτική του αυτή, είναι να αυτογελοιοποιείται, όπως για γέλια είναι και τα δήθεν γκάλοπ του. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του χιώτικου λαού!
23-2 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου