Print

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Προεκλογικά παζάρια Λαμπρινούδη - Βρουλή με εξαγορές συνειδήσεων και άδεια ταμεία



ΕΞΑΓΟΡΕΣ – ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΙΟΝ.

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες στα προεκλογικά παζάρια του «μεγάλου συνασπισμού» Λαμπρινούδη – Βρουλή με στόχο την άλωση της Δημαρχίας για άλλη μια φορά.
 Έγκαιρα η Λαϊκή Συσπείρωση είχε μιλήσει ότι η υποψηφιότητα Βρουλή λειτουργεί ως «λαγός» για τη δημοτική αρχή Λαμπρινούδη, οπότε αυτό που επιβεβαιώνεται  πολλαπλώς, είναι η στρατηγική σύγκλιση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να τσακίσουν το λαό.
Αυτά τα παζάρια δεν έχουν καμιά σχέση  με τα όσα τραβά ο λαός μας από την πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τα όσα σχεδιάζονται για τους Δήμους, που δε θα υπάρχει υπηρεσία ή λειτουργία που να μην τη φορτώνουν στις πλάτες του, που να μην την πληρώνει από την τσέπη του.
Μετά τις εκλογές,  αν ευοδωθούν τα μαγειρέματα και ο λαός μας πέσει ξανά στη φάκα ,  το ήδη πανάκριβο νερό, τα σκουπίδια, τα τέλη φωτισμού κλπ θα πάρουν την ανηφόρα μαζί με τα τροφεία στους Παιδικούς και την υποχρηματοδότηση των σχολείων και των άλλων κοινωνικών δομών, γιατί εκτός από τις περικοπές της κυβέρνησης, το ταμείο «ελέω εκλογών» κατέληξε να είναι μείον!
Η δημοτική αρχή, όπως και πάλι είχαμε καταγγείλει με τα ψέματα περί πλεονάσματος ή ταμειακού υπόλοιπου που μετά ισχυριζόταν ο Δήμαρχος, τα δίνει όλα για όλα στο βωμό των προεκλογικών εξαγορών συνειδήσεων και «πελατών»!
Το αποθεματικό σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες προσεγγίζει τις 7000 ευρώ μόνο, ενώ παραμένουν απλήρωτες στο ΙΚΑ οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων ύψους 80000 ευρώ περίπου και τα πρόστιμα είναι προ των πυλών, χώρια τις άλλες πάγιες υποχρεώσεις ,  αλλά η δημοτική αρχή κωφεύει και  εξακολουθεί να μοιράζει λεφτά σε αναλογία με τους ψήφους που προσδοκά.
Μέσα σε ένα κυκεώνα από αναθέσεις έργων με ονοματεπώνυμο, που ΟΛΑ θα εκτελεστούν μετά τις εκλογές και σε βάθος χρόνου, μέσα σε  ρουσφετολογικές προσλήψεις από τη ΔΕΥΑΧ, μέσα σε ένα εμπόριο συνειδήσεων όπου τάζονται αποσπάσεις εκπαιδευτικών, εμπορικές άδειες καταστημάτων, παρατάσεις αδειών,  ιδιωτικές τσιμεντοστρώσεις, νέες ανακατανομές  έμμισθων θέσεων και ιερατείου, τσαλαπατιέται το εκλογικό σώμα για να οδηγηθεί σαν πρόβατο για σφαγή στην εκλογική διαδικασία. Σε αυτά τα πλαίσια, ανακοινώνονται λίστες υποψηφίων σε Δήμο και Περιφέρεια , που είναι λίστες θλίψης, αφού  μέσα τους σε ένα μεγάλο μέρος διαβάζεις τις εξαγορές ανθρώπων για το πικρό ψωμί.
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  καλεί το λαό μας, τη χιώτικη νεολαία που μαστίζεται από την ανεργία, τους εργαζόμενους και συνταξιούχους που αρνούνται να ανήκουν στην αυλή του κάθε τοπάρχη του ΠΑΣΟΚ και της  ΝΔ, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να κατανοήσουν τη προσβολή της νοημοσύνης και της αξιοπρέπειάς τους, να αντιστρέψουν τους εκβιασμούς της Δημοτικής αρχής είτε ως έχει είτε με το δίδυμο Λαμπρινούδη-Βρουλή.
 Με  την ψήφο τους να ανατρέψουν  αυτό το άθλιο παζάρι, να μαυρίσουν αυτή την πολιτική κατρακύλα, να υπερψηφίσουν τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και στην Περιφέρεια, να δυναμώσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.
Οι διαχρονικές σχέσεις…του ρουσφετιού,  της ημετεροκρατίας και των αντιλαϊκών πολιτικών  πρέπει να τελειώσουν.  Αυτή είναι η πρόκληση για το λαό μας.
ΧΙΟΣ 13-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου