Print

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο λαός μας μπορεί να κάνει το βήμα της ανατροπής αρκεί να το πιστέψει!



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τριήμερη επίσκεψη – εξόρμηση των υποψηφίων Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Στρατή Κόρακα, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χίου Γιώργη Αμπαζή και Δημάρχου Χίου Μάρκου Σκούφαλου σε χωριά της Νότιας Χίου, αλλά και σε υπηρεσίες της  πόλης της  Χίου.
Την Κυριακή, 11 Μαΐου 2014, επισκέφθηκαν το Νεχώρι, την Καλλιμασιά, τον Καταρράκτη και τα Νένητα, όπου  και πραγματοποιήθηκε κεντρική ομιλία. Σ΄ αυτήν εκφράστηκε η αγανάκτηση των κατοίκων απέναντι στη δημοτική αρχή, για προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και μείζονος σημασίας, όπως η ποιότητα του νερού, τα υπέρογκα τέλη του δήμου και έγιναν παρεμβάσεις των κατοίκων σχετικές με την εγκατάλειψη της υπαίθρου και των αγροτών.
Τη Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014, επισκέφθηκαν τη Βέσσα, την Ελάτα, τα Αρμόλια, τους Ολύμπους  και το Πυργί, όπου και πραγματοποιήθηκε κεντρική  ομιλία στην οποία τονίστηκε η εγκατάλειψη των χωριών από την  κυβέρνηση αλλά  και το δήμο, καθώς και το γεγονός ότι μετά από τη καταστροφική φωτιά του 2012, οι αποζημιώσεις για την τεράστια ζημιά στις μαστιχοκαλλιέργειες δεν έχει δοθεί ακόμη.
Την Τρίτη, 13 Μαΐου 2014, στην πόλη της Χίου, επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Τελωνείο, την Αστυνομία, και την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου στην οποία συζητήθηκε και τονίστηκε από τους υπαλλήλους η ελλιπής σύνθεση προσωπικού, η προοπτική ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας και των απολύσεων μέσα από τη δήθεν αξιολόγηση.
Η τριήμερη περιοδεία έκλεισε με την κεντρική εκδήλωση στην είσοδο της Απλωταριάς. Με πρωτοφανή παλμό αλλά και παρουσία πλήθους συνδημοτών, πέρασε το μήνυμα της ρήξης και της ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση και ο δήμος ως προέκταση αυτής σε τοπικό επίπεδο. Μίλησαν οι Στρατής Κόρακας, Γιώργης Αμπαζής και Μάρκος Σκούφαλος καθώς και υποψήφιοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Τονίστηκε ότι ο αγώνας μέσα από τη Λαϊκή Συσπείρωση, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, γίνεται με σκοπό να  μετατραπεί ο Δήμος, η Περιφέρεια αλλά και η εκπροσώπησή μας στην Ευρωβουλή, σε κάστρα των δίκαιων του λαού. Όπλο και κριτήριο ψήφου, θωρήθηκε η ζωή που μας πήραν, η τσαλαπατημένη μας αξιοπρέπεια, τα χαμένα μας όνειρα, το παγωμένο χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας…
15-05-2014

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου