Print

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΛΑ.Σ. Δήμου Χίου: Αταλάντευτα συνεχίζουμε



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αταλάντευτα συνεχίζουμε

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 εκδικάστηκε η αγωγή του Β. Μήτσουρα, προέδρου της ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΚΜΗ» κατά των  αγωνιστών στελεχών της παράταξής μας και του ΚΚΕ, Μάρκου Σκούφαλου, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, Δημοτικού Σύμβουλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και Γιώργη Αμπαζή, Πρόεδρου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Δ. Χίου, Πρόεδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, για την σθεναρή πολιτική τους άποψη και στάση ενάντια στις «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις» (ΚΟΙΝΣΕΠ) και στην προσπάθεια χειραγώγησης της προηγούμενης δημοτικής αρχής από τα συμφέροντα που εκπροσωπεί ο ιδιοκτήτης της «ΑΚΜΗΣ» και της CHIOS PRESS, ενάντια στο δημόσιο συμφέρον.

Η ακροαματική διαδικασία με τις μαρτυρικές καταθέσεις καθώς και το έντυπο υλικό που κατατέθηκε απέδειξαν ότι τα πραγματικά κίνητρα της αγωγής αλλά και της μήνυσης που κατατέθηκε από τον ίδιο είναι η τρομοκράτηση και φίμωση των εναγόμενων και η εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων του μέσα από σκανδαλώδεις προγραμματικές συμβάσεις με το Δήμο Χίου και νομικά του πρόσωπα. Η απόφαση βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση και ΚΚΕ εξακολουθούμε και επιμένουμε να αντιμετωπίζουμε  πολιτικά τέτοιου είδους ζητήματα, να ασκούμε στη βάση αυτή την κριτική μας και να καταγγέλλουμε την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής και την απόπειρα φίμωσης όποιου αντιστέκεται είτε έντυπα είτε με κάθε άλλο τρόπο.

Νιώθουμε περήφανοι που αγωνιζόμαστε, μεταξύ άλλων, για κοινωνικές υπηρεσίες και δομές δωρεάν, χωρίς εμπορευματοποίηση τους, που να καλύπτουν το σύνολο των λαϊκών αναγκών, χωρίς απολύσεις και διαθεσιμότητες, για μόνιμη και αξιοπρεπή δουλειά και ασφάλιση σε  όλους, με μισθούς  και δικαιώματα που ικανοποιούν τις ανάγκες του λαού μας και όχι του  κεφαλαίου και φυσικά και όποιων έστησαν «επιχειρήσεις» για να χρηματοδοτούνται από το δημόσιο χρήμα και τα λεφτά των δημοτών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ανθρώπινο χείμαρρο από τη Χίο και όλη την Ελλάδα που, είτε με την παρουσία τους στο δικαστήριο είτε με ψηφίσματα, ανακοινώσεις και δηλώσεις συνδικάτων, συλλόγων, συνεταιρισμών, επιτροπών, παρατάξεων, μμε και δημοσιογράφων εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα μας, καταδικάζοντας τις αήθεις επιθέσεις που εξακολουθεί να πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της Chios Press  εναντίον μας.

Σε ό,τι μας αφορά δηλώνουμε ότι αταλάντευτα συνεχίζουμε.

Χίος, 10-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου