Print

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η αγωγή κατά του επικεφαλής της ΛΑ.Σ., Μαρ. Σκούφαλου και του προέδρου της Ν. Ε. της ΑΔΕΔΥ, Γ. Αμπαζή

Αναδημοσίευση δήλωσης του επικεφαλής της ΛΑ.Σ. Μάρκου Σκούφαλου στην εφημερίδα  "ΠΟΛΙΤΗΣ":


«Η απόφαση αποτελεί πλήρη δικαίωση για τη ΛΑΣ, γιατί δεν πέρασε η λάσπη και η τρομοκρατία του κ. Μήτσουρα και της Chios Press. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας με την αγωγή του, που στρεφόταν εναντίον εμού προσωπικά ως δημοτικού συμβούλου, γιατί με την ιδιότητά μου αυτή και ως εκπρόσωπος της ΛΑΣ μαζί με το στέλεχος του ΚΚΕ Γ. Αμπαζή, που με τη συνδικαλιστική του ιδιότητα ως προέδρου της ΑΔΕΔΥ και των Δασκάλων, αποκαλύψαμε τον ρόλο των ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π αλλά και τον προνομιακό τρόπο και μεταχείριση που ήθελε να έχει ο ίδιος από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, συνάπτοντας απευθείας αναθέσεις της ΚΟΙΝΣΕΠ που προΐστατο, ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, διώκοντας και τον ιδιοκτήτη του «π» γιατί η εφημερίδα δημοσιογραφικά κάλυπτε το θέμα, ζητούσε 70.000 ευρώ από τον καθένα μας ενώ την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα του μας παρουσίαζε υβριστές και συκοφάντες.

Θεωρούμε ότι πήρε και από την Ελληνική Δικαιοσύνη την απάντηση που αρμόζει. Επιβεβαιώνεται για άλλη μία ότι η ΛΑΣ και το ΚΚΕ δεν φιμώνονται, δεν τρομοκρατούνται και συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας σε αυτή την κατεύθυνση μέσα στις δύσκολές συνθήκες που δημιουργεί το μνημόνιο 3 της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Δυστυχώς συνεχίζεται και ο συγκεκριμένος αγώνας, μιας κι έχουμε και ποινικά δικαστήρια από τον εν λόγω κύριο, ωστόσο, όπως λέει ο ποιητής, «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει».
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς και τα πρόσωπα που μας συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να μας συμπαραστέκονται».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου