Print

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Να πού πηγαίνουν τα λεφτά μας, ενώ ο καυγάς των προθύμων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ–ΠΟΤΑΜΙ καλά κρατεί


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το από 31-8-2015 Δελτίο Τύπου ενημερώναμε ότι Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου, δια του επικεφαλής της Στρατή Κόρακα, υπέβαλε προφορική ερώτηση και σε συνέχεια γραπτή στην Περιφερειάρχη κ. Χρ. Καλογήρου, καλώντας την και εγγράφως να ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου και δι’ αυτού τους κατοίκους της Περιφέρειας για το ύψος των ταμειακών διαθεσίμων που κατέθεσε στην Τράπεζα της Ελλάδας κατ’ εφαρμογή της απαράδεκτης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πληρωμή των τοκογλύφων δανειστών, και τούτο παρά την εξαιρετικά άσχημη οικονομική κατάσταση της Περιφέρειας.
 
Η οικονομική υπηρεσία της Περιφέρειας απέστειλε έγγραφο στον επικεφαλής της ΛΑ.Σ. με το οποίο γίνεται φανερό ότι κατατέθηκαν τελικά από την Περιφερειάρχη, έπειτα από εν λευκώ εξουσιοδότηση που της έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο, τα ταμειακά διαθέσιμα της Περιφέρειας ύψους περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (!!!!), σε μια εποχή που η Περιφέρεια έχει το χαμηλότερο προϋπολογισμό της ιστορίας της, που δεν αρκεί να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες της.
Προφανώς, η κ. Περιφερειάρχης προχώρησε σ' αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια εκτιμώντας ότι η πληρωμή των τοκογλύφων είναι σημαντικότερη από την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της Περιφέρειάς μας.
Ο καυγάς των ψευτομονομάχων που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο καλά κρατεί!!!!
Χίος, 9-9-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου