Print

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Δημοτικές παρατάξεις αντιπολίτευσης Δ. Χίου: Να πάψει πλέον ο εμπαιγμός του Δημοτικού Συμβουλίου και της κοινωνίας της Χίου


ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όλοι μαζί για τη Χίο μας - Χιακή Συμπολιτεία - Λαϊκή Συσπείρωση Χίου
Να πάψει πλέον ο εμπαιγμός του Δημοτικού Συμβουλίου και της κοινωνίας της Χίου
Οι τρεις δημοτικές παρατάξεις (Όλοι μαζί για τη Χίο μας, Χιακή Συμπολιτεία, Λαϊκή Συσπείρωση Χίου) έχουν ζητήσει μεμονωμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά και από κοινού την Παρασκευή 1/4/2016, τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου λόγω των εξελίξεων στο προσφυγικό ζήτημα στο νησί μας.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος έχουν την πλήρη ευθύνη για τη μη σύγκληση του και για τη σημερινή αναβολή του. Το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να συνεδριάσει, άσχετα με την παρουσία ή μη των βουλευτών ή οποιουδήποτε άλλου. Τη στιγμή μάλιστα που η κατάσταση επιδεινώνεται, τη στιγμή που κάτοικοι της Χίου ξυλοκοπούνται από τα ΜΑΤ, είναι τουλάχιστον εμπαιγμός της κοινωνίας της Χίου η άρνηση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος ακυρώνει στην πράξη τις δημοκρατικές διαδικασίες. Ο Δήμαρχος, από κοινού με την κυβέρνηση, ήταν και παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στο νησί. Για μας εξακολουθεί να ισχύει το αίτημα για άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου.
Όλοι μαζί για τη Χίο μας
Χιακή Συμπολιτεία
Λαϊκή Συσπείρωση Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου