Print

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Η αποκρυπτογράφηση της συνάντησης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Μπαλάφα

Πηγή φωτό: www.politischios.gr
Χίος, 19-11-2016

ΧΑΔΑ και Μερσινίδι ή Σούδα και φασίστες!
Αυτή είναι η αποκρυπτογράφηση της συνάντησης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Μπαλάφα.
Προκλητικός και με θράσος  ο υφυπουργός της «αριστερής»   αθλιότητας υπεραμύνθηκε της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας, που υπέγραψε η κυβέρνησή τους και εγκλώβισε πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα και στο νησί, που έκλεισε τα σύνορα με βάση την επαίσχυντη συμφωνία και την ίδια στιγμή έκανε την «μωρή παρθένα», εγκαλώντας για μη ρεαλισμό  τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πρότασή  του να μετακινηθούν οι πρόσφυγες από το νησί και από τη χώρα, έπειτα από τις διαδικασίες ασύλου και με βάση τις διεθνείς συμβάσεις του ΟΗΕ!
Δήλωσε αδιάβαστος για λεπτομέρειες της συμφωνίας , όπως το από πού προκύπτει ότι πρέπει οι πρόσφυγες  να μένουν στο νησί αλλιώς θα καταπέσει η συμφωνία της ντροπής με την Τουρκία ή γιατί  ντε και καλά  ο χώρος των παραβατικών πρέπει και αυτός να είναι πάνω στο νησί.
Με αφέλεια ισχυρίστηκε ότι δε δέχεται ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι ανάλγητοι, λες και η πολιτική δεν είναι  πρώτα απ’ όλα πράξη που βοά, αλλά λόγια του αέρα, που μας έχουν συνηθίσει οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
Τέλος για τους φασίστες και τη δράση τους παράλληλα με την αστυνομία και τις διωκτικές αρχές ελάχιστα είπε, που σε συνδυασμό με την ξεδιάντροπη ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για δήθεν αλληλέγγυους που χτυπήθηκαν, μας οδηγεί σε σοβαρές ενδείξεις ότι οι προβοκάτσιες των φασιστών της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», έχουν την ανοχή των ψευτοαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής τους, που είναι βούτυρο στο ψωμί των φασιστών της Χρυσής Αυγής!
·       Ως Λαϊκή Συσπείρωση εξακολουθούμε να καλούμε το Χιώτικο Λαό να μη χάνει την ανθρωπιά του και να γίνεται έρμαιο του φασιστικού δηλητήριου.
·       Να καταδικάσει την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης που εγκλωβίζει στο νησί χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και στους κατοίκους. Να αντιληφθεί ότι ιδεοληψία δεν είναι να βλέπεις την αιτία του προβλήματος και να παλεύεις να την αποτρέψεις, ιδεοληψία είναι η αυταπάτη και η υποταγή στους θύτες σου.
·       Να απαιτήσει άμεση μετακίνησή τους από το νησί και τον απεγκλωβισμό τους από τη χώρα.
·       Να εναντιωθεί στη λειτουργία και την επέκταση των Χοτ Σποτ με οποιαδήποτε μορφή.
·       Να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς και τη βία των ναζιστικών ομάδων.
·       Να απαιτήσει το σταμάτημα της συμμετοχής της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους πολέμους που δημιουργούν τις στρατιές των απελπισμένων προσφύγων. Να φύγει τώρα το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.-

ΖΗΤΑΜΕ :
·       Να ενισχυθεί το προσωπικό της αστυνομίας του λιμενικού και του ασύλου, ώστε να ανταποκριθούν με πληρότητα στα καθήκοντα τους
·       Να διαμορφωθούν ανοικτές δομές προσωρινής φιλοξενίας με αποκλειστική ευθύνη του κράτους. Για τη Χίο η δομή πρέπει να είναι μία και την ευθύνη χωροθέτησης την έχει η κυβέρνηση. Εάν θέλει το ΧΑΔΑ, εάν πληροί τις προδιαγραφές να τον απαλλοτριώσει και να μην ψάχνει συνενόχους!
·       Να σταματήσει η κυβέρνηση να κάνει πλάτες στους φασίστες με την πολιτική της, να σταματήσει το φαινόμενο της παράλληλης δράσης των φασιστών με τις δυνάμεις καταστολής, να φέρει μπροστά στη δικαιοσύνη τους υπαιτίους των ξυλοδαρμών και των εμπρησμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου