Print

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Πόντιος Πιλάτος η δημοτική αρχή ακολουθεί τα χνάρια των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ


Χίος, 20-12-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πόντιος Πιλάτος η δημοτική αρχή ακολουθεί τα χνάρια των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου φαίνεται ότι έχει μετατραπεί η δημοτική αρχή Χίου. Δέσμια της πολιτικής να μην στενοχωρήσει τα Ψηφαλάκια που κρύβονται πίσω από τις διάφορες αυτόκλητες επιτροπές, αφήνει τους πρόσφυγες στη Σούδα στο έλεος της παγωνιάς, για να μην πληρώσουν "οι Χιώτες το ρεύμα "!!!
Επειδή οι Χιώτες δεν είναι μισάνθρωποι, με εξαίρεση τους φασίστες, επειδή καμιά αυτόκλητη επιτροπή δεν εκφράζει συλλήβδην το Χιώτικο λαό ή τέλος πάντων ένα σημαντικό του μέρος, επειδή εμείς εξακολουθούμε να ντρεπόμαστε "για τη ζέστα μας και για την ανθρωπιά μας", όταν διπλά μας "πεθαίνουν" συνάνθρωποί μας από το κρύο, απαιτούμε από τη δημοτική αρχή να σταματήσει να παίζει τα ίδια ακριβώς παιχνίδια με την άθλια κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Απαιτούμε να συμβάλλει τώρα στην επίλυση της εμπλοκής που έχει δημιουργηθεί με την Ύπατη Αρμοστεία και να παράσχει κάθε βοήθεια στην ηλεκτροδότηση του καταυλισμού για όσο καιρό θα λειτουργεί. Τα υπαρκτά προβλήματα για ηλεκτρολόγους υπηρεσίας και αναβάθμιση της τάσης δεν μπορεί να αποτελούν το άλλοθι για να ξεπαγιάζουν μικρά μωρά, μάνες, παιδιά και γενικά ενήλικες στην πόρτα μας, την ώρα που πολλοί θα σπεύσουν να προσκυνήσουν το Χριστό στη φάτνη, ξεχνώντας τις σύγχρονες φάτνες, τις σύγχρονες Σούδες και όλους αυτούς που σταυρώνονται καθημερινά πριν καλά καλά νιώσουν το φως, στο βωμό της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεων που τους υπηρετούν!
Απαιτούμε να παράσχει κάθε οικονομική και υλική βοήθεια -ας περικόψει τα ταξίδια προβολής, δημόσιων σχέσεων και ιστοσελίδων και ας αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη στις Τράπεζες και μεγαλεμπόρους -, προκειμένου να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους.
Απαιτούμε η κυβέρνησή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να απεγκλωβίσει από το νησί και τη χώρα τους πρόσφυγες και μετανάστες, που ανερυθρίαστα μετείχε στις φιέστες για την παγκόσμια ημέρα του πρόσφυγα του ΟΗΕ. Να κλείσει τη Σούδα και να τους εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όσο παραμένουν εδώ.
Καλούμε τα σωματεία, το μαζικό κίνημα κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται στον εκφασισμό και στην απανθρωποποίηση του νησιού να δείξει την αλληλεγγύη του, να παλέψει ενάντια στα δεινά αυτών των ανθρώπων που αύριο μπορεί να είναι δικά μας δεινά, αφού θερμά επεισόδια και εμπλοκές στο Αιγαίο βρίσκονται μέσα στην Ατζέντα των Ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ και των πολεμοκάπηλων κύκλων της Τουρκίας.
Η νάρκη μιας δήθεν ευμάρειας στη Χιακή κοινωνία ήδη έχει ξεθωριάσει! Ένας ενδεχόμενος ιμπεριαλιστικός πόλεμος η ένα θερμό επεισόδιο θα αποτελέσει τη χαριστική βολή, αν όχι την τιμωρία για όσους αντί να βλέπουν τον πραγματικό εχθρό στοχοποιούσαν τον πρόσφυγα και μετανάστη.
Το θέμα είναι ότι τότε θα είναι αργά για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου