Print

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το ψήφισμα συμπαράστασης του δημοτικού συμβουλίου Χίου


Χίος, 31-3-2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το δημοτικό συμβούλιο Χίου, κατά τη δημόσια συνεδρίασή του, στις 31-3-2017 εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα συμπαράστασης  για το συνάδελφο Μάρκο Σκούφαλο, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, που διώκεται από τον πρώην ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Chiospress και εκπροσώπου της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ, καθώς και για το Γιώργη Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου στο Β. Αιγαίο με τη ΛΑ.Σ. και μέλους του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΧ.
Το ψήφισμα έχει ως ακολούθως:
« Το Δ.Σ. του δήμου Χίου συμπαραστέκεται στο συνάδελφο Μάρκο Σκούφαλο, επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου, που διώκεται από τον πρώην ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Chiospress και εκπροσώπου της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ, καθώς  και στο Γιώργη Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου στο Β. Αιγαίο με τη ΛΑΣ και μέλους του ΔΣ της ΔΗΚΕΧ.
Ύστερα από σειρά καταγγελιών και μηνύσεων ο συγκεκριμένος, διασύρει τα τελευταία χρόνια τα ως άνω αυτοδιοικητικά στελέχη προσπαθώντας να πλήξει το κύρος τους στη χιακή κοινωνία.
Το ίδιο έχει συμβεί και με αρκετά μέλη του νυν δημοτικού συμβουλίου.
Οι Μάρκος Σκούφαλος και Γιώργης Αμπαζής δεν διώκονται για  κοινά  ποινικά αδικήματα, για προσωπικούς ή άλλους λόγους, αλλά για την πολιτική τους άποψη και στάση.
Οι απόπειρες τρομοκράτησης δημοτικών συμβούλων υπηρετούντων ή υποψηφίων και γενικότερα η ποινικοποίηση της  πολιτικής ζωής του τόπου, μάς βρίσκει κάθετα αντίθετους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου