Print

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Οι κακόβουλες και διαστρεβλωμένες διαρροές δεν τιμούν το ρόλο και τα μέλη της Επιτροπής Προσφυγικού του Δήμου που προέβησαν σ' αυτές


Χίος, 24-4-2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΙΣ  ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου καταδικάζει απερίφραστα τις διαρροές από την Επιτροπή του δήμου για το προσφυγικό, οι οποίες  ήταν και κακόβουλες και διαστρεβλωμένες. Σε κάθε περίπτωση δεν τιμούν το ρόλο και τα μέλη της επιτροπής που προέβησαν σ’ αυτές.
Ποτέ και πουθενά μέσα στην επιτροπή δεν ειπώθηκαν από το αρμόδιο αντιδήμαρχο οι λέξεις περί απόπειρας  βιασμού, για θωπείες πρόσφυγα προς ανήλικο και άλλα, που σκοπίμως διαδίδονται και εντείνουν εμμέσως ή αμέσως τη φασιστικοποίηση του Χιώτικου λαού. Έγινε αναφορά στην αυθόρμητη κίνηση ενός πρόσφυγα που καταγγέλθηκε από μαγαζάτορα της περιοχής, οι γονείς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια ούτε είναι γνωστοί στην αστυνομία, η οποία επενέβη για το περιστατικό, συνέλαβε  τον πρόσφυγα και από την ανάκριση δεν βρέθηκε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνουμε ότι θα επανεξετάσουμε τη συμμετοχή μας σε μια επιτροπή που κάποια μέλη της  δε σέβονται τις αμοιβαίες δεσμεύσεις γύρω από ένα λεπτό ζήτημα που ταλανίζει το νησί μας και τους πρόσφυγες και μετανάστες και για το οποίο  ο φασιστικός εσμός καιροφυλακτεί όπως φάνηκε και από τα τελευταία επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου