Print

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΛΑ.Σ. Δ. Χίου για τους απλήρωτους συμβασιούχους των δήμων και του δήμου Χίου στην καθαριότητα


Πηγή φωτό: www.alithia.gr
Χίος, 1-9-2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τσακίζει κόκαλα η νέα ανάπτυξη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Απλήρωτοι παραμένουν οι συμβασιούχοι των δήμων και του δήμου Χίου στην καθαριότητα, την ώρα που βγαίνουμε στις αγορές, το νέο παραγωγικό μοντέλο είναι προ των θυρών και ο «όλα τα μαχαιρώνει, όλα τα σφάζει» πρωθυπουργός Τσίπρας εγκαινιάζει στην έκθεση της Θεσσαλονίκης τη νέα ανάπτυξη της κυβέρνησής του στα συντρίμμια της ζωής των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Από τη μια ο κ. Σκουρλέτης ως αρμόδιος υπουργός νομοθετεί την οχτάμηνη παράταση των συμβασιούχων και από την άλλη το Ελεγκτικό Συνέδριο έρχεται να κλαδέψει, αυτά τα πενιχρά που πέτυχαν με τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της καθαριότητας.

Κοροϊδεύουν τους πάντες οι κυβερνητικοί παρατρεχάμενοι που από τη μια παριστάνουν τους κοινωνικά ευαίσθητους και από την άλλη τα κρατικά τους όργανα ξεγυμνώνουν αυτή την κοροϊδία και αποπροσανατολισμό.
Καταγγέλλουμε στο χιώτικο λαό αυτή την πολιτική του μαστίγιου και του καρότου με άμεσες επιπτώσεις στη ζωή των κατοίκων του νησιού και στην υγεία τους.
Καλούμε τη δημοτική αρχή να προβεί σε κινητοποιήσεις με αιχμή του δόρατος το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
Καλούμε τους εργαζόμενους να αγωνιστούν ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης και των συμμάχων της που προσκυνούν τον καπιταλισμό, ενάντια σ’ αυτούς που παίζουν με τις ζωές τους αφήνοντας τους απλήρωτους.
Να αγωνιστούν με όλους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για μόνιμες θέσεις εργασίας με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.
Η ΛΑ.Σ. θα είναι στο πλευρό τους όπως πάντα.
Απαιτούμε τώρα να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, τώρα να σταματήσει η αναλγησία και ο εμπαιγμός.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου