Print

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΛΑ.Σ. Δ. Χίου: Ο γκεμπελισμός δε θα περάσει


Χίος, 1-2-2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Ενοχλημένος από το πλατύ κίνημα συμπαράστασης που εκδηλώθηκε ακόμα και από πολιτικούς αντιπάλους κατά της επιχειρούμενης πολιτικής μας δίωξης, ξεσάλωσε σε θράσος, για πολλοστή φορά ο  Μήτσουρας και μηνυτής μας, μέσα από την ιστοσελίδα Chios Press, της οποίας ήταν πρώην ιδιοκτήτης, επιχειρώντας να λασπώσει όποιον στέκεται απέναντι στις αντιδραστικές του επιδιώξεις.
Αποκαλεί "κομματόσκυλα" τους συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ Χίου , επειδή εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα μας. Αποκαλεί "κομματόσκυλο" επίσης τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων Χίου και ότι δήθεν παίρνει «ανταλλάγματα»  επειδή μας στηρίζει. Στο στόχαστρο της βρώμικης προπαγάνδας της ιστοσελίδας του  βρίσκεται, όποιος στέκεται αλληλέγγυος στον αγώνα μας.
Επαναλαμβάνουμε για να το βάλει καλά στο μυαλό του: Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, δεν τον φοβούνται. Έρχονται από πολύ μακριά και πάνε πολύ μακριά.
Επειδή όμως ο Γκεμπελισμός στηρίζεται στη λογική " πες, πες, πες κάτι θα μείνει" υπενθυμίζουμε τα παρακάτω:
1. Η μήνυση του Μήτσουρα εναντίον μας τέθηκε στο αρχείο από την τότε εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Κετσιατζή.
2.  Κατόπιν εφέσεως του ιδίου, ο εισαγγελέας  Εφετών Μυτιλήνης, αποφάσισε να στείλει την υπόθεση να εκδικαστεί στο αρμόδιο δικαστήριο.
3. Ο  συνήγορός  του, ας τον πληροφορήσει ότι οι εισαγγελείς  παραπέμπουν σε δίκη μια υπόθεση, δεν αποφασίζουν. Με τη δική του διαστρεβλωτική λογική, θεωρεί πως η απόφαση έχει ήδη εκδοθεί και πανηγυρίζει ότι οι εισαγγελείς έχουν αποδεχτεί την ενοχή μας, κάνοντας την επιθυμία του πραγματικότητα και παρουσιάζοντας τη μήνυσή του ως απόφαση δικαστηρίου.
4. Αυτός ο κύριος ξέχασε να πει ότι η αγωγή του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χίου απερρίφθη πανηγυρικά και έτσι δε θα εισπράξει τα 70.000 ευρώ που ανέμενε ως αποζημίωση!!!
Κλείνοντας, βλέπουμε και καταλαβαίνουμε τη μοναξιά του γι αυτό και "το γαρ πολύ …του αντικομμουνισμού, γεννά παραφροσύνη".
Στις 30-4-2018 θα δει ξανά τη δύναμη της εργατικής αλληλεγγύης να υψώνεται μπροστά του, θα δει και πάλι συναδέλφους μας, πολιτικούς μας αντιπάλους και απλούς ανθρώπους του μεροκάματου να μας υπερασπίζονται.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, Η ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου