Print

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Η ΛΑ.Σ. Δ. Χίου για την αθώωση των Μ. Σκούφαλου και Γ. Αμπαζή


Χίος, 2-5-2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
Με  την ανακήρυξη των κατηγορουμένων ως αθώων, εξαιτίας έλλειψης δόλου, από την πλευρά των στελεχών του ΚΚΕ αναγνώστηκε το παρακάτω κείμενο που έγινε αποδεκτό από την πλευρά Β. Μήτσουρα και του δικηγόρου του Γιάννη Μικέδη.
"Οι κατηγορούμενοι δηλώνουν ότι οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις τους είχαν αμιγώς ιδεολογικό χαρακτήρα, στρέφονταν κατά της τότε δημοτικής αρχής και δεν είχαν καμία πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψη κανενός, συμπεριλαμβανομένου και του Βασιλείου Μήτσουρα.
Στόχο είχαν να αναχαιτίσουν τη δραστηριοποίηση των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. σε όλη την Ελλάδα και να προστατεύσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων σύμφωνα με τις πάγιες θέσεις και αρχές της ιδεολογίας τους".
 Η ΛΑΣ Δήμου Χίου ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενους που συμπαραστάθηκαν στα στελέχη της όλο αυτό το διάστημα,  τα δεκάδες συνδικάτα, τους μάρτυρες υπεράσπισης που ασχέτως ιδεολογικών διαφορών  δώσανε το παρόν όπως οι Αλέκος Γαϊτάνος και Στέλιος Καμπούρης, τα ΜΜΕ που προέβαλλαν τις θέσεις της και κάθε απλό άνθρωπο που βάδισε μαζί μας στο δρόμο του αγώνα μέχρι την αταλάντευτη και χωρίς υποχωρήσεις δικαίωση μας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου